Klassisk massage

Klassisk massage som minskar muskelspänningar, ökar cirkulationen och frigör bland annat avslappningshormon som Oxytocin. Denna behandling skiljer sig mot medicinsk behandling genom att den inte är lika djupgående i vävnaden, och lämpar sig därför bättre som avslappnande och cirkulerande. För olika smärttillstånd eller om du har muskelspänningar rekommenderas istället behandlingsformen medicinsk massage som är betydligt mer djupgående.


Medicinsk massage

Denna behandlingsform passar dig som har något upplevt besvär i kroppen i form av skada, smärta, obalans i leder mm. Exempel på besvär som kan behandlas med medicinsk massage är ländryggsbesvär, knäproblem, axelbesvär som tex inklämningar (impingement) eller domningar, huvudvärk/nackstelhet, tennisarm/musarm mm. Behandlingen består av vi noggrant går igenom ditt allmäntillstånd och smärthistorik för att utreda var behandling ska inledas. Vi lägger upp en plan som är anpassad för dig. Medicinsk massage består av en blandning av massage, koppning, stretchtekniker, triggerpunktsbehandling och ibland andningsövningar anpassat efter ditt behov. Du kommer att få med dig tips och övningar för tex rörlighet eller stärkande rehabövningar hem att göra mellan behandlingarna för bästa resultat.


Massage
50 minuter
750 kr

Boka

Ett bokningssytem kommer snart finnas. Tills vidare bokar du massage via mail till info@pushbysara.se.Har du några frågor?

Tveka inte med att höra av dig om du har några frågor. Kontakt oss gärna via e-post genom knappen nedan.

info@pushbysara.se